Ädla resurser på oändliga vis – 100% återvunna sekundära ädelmetaller!

Ädla resurser på oändliga vis – med 100% återvunna sekundära ädelmetaller!

 • Investera i etiska ädelmetaller
 • Ansvarsfull ädelmetallhantering
 • Klimatkompenserat guld

Guld

824 993 SEK

Silver

Platina

343 555 SEK

Palladium

332 357 SEK

Uppdaterad: 2024-07-13 kl: 08:00

Fix

Varje morgon uppdateras priserna efter spotnoteringarna, dvs ett indikationspris. Våra priser på eftermiddagen är fastställda efter fixpriset. Priserna på hemsidan indikerar ädelmetall-priset just nu. Vid order fastställs priset av nästa fixpris.

Se dagsnoteringar
Guldskrot NSG

Från skrot till skatt

Har du skrot eller spillmaterial från din verkstad? Har du smycken som ska återvinnas? Till oss kan du lämna eller skicka in för affinering!

Lämna in ditt skrot
Investeringstackor 1 gr till 100g

Är du intresserad av att investera i fysiskt guld?

Investera i fysiskt guld hos oss! Vi har ett stort utbud av guldtackor, silvertackor, cirkulerade tackor samt mynt. Du är i trygga händer när du vill köpa eller sälja ädelmetall med oss, välkommen!

Investering
 • NSG är en viktig part för mig som guldsmedsmästare både i att bidra med kompetens och kvalitativa produkter. Ständigt i strävan att utvecklas med branschen.

  – Annika Gustavsson Jewellery AB
 • I found NSG as an example of what a great bullion dealer is. Their transparency and efficiency, including the fastest possible shipping for current conditions, is what gives me the trust to keep accumulating precious metals with NSG.

  – André Arvedson
 • Vi på Odens Smycke älskar att ha NSG som våran leverantör, det har fungerat utmärkt i så många år.

  – Odens Smycke
 • NSG har som leverantör till guldsmeder på ett föredömligt sätt stöttat projekt som verkat för yrkets höjande. Att villigt ställa upp och samarbeta för allas bästa är mycket hedervärt.

  – Stig Granlund, Atelier Ajour
 • Jag är handlat med NSG i över 10 år och har alltid fått snabba och pålitliga leveranser och aldrig haft något som krånglat. De som jobbar där är alltid trevliga och hjälpsamma. Jag kommer att fortsätta handla hos dem tills jag går i pension.

  – Kim Färm Guldsmide
 • NSG är en helt fantastisk leverantör, som har nästan allt vi behöver till vår verkstad. Snabba leveranser och trevlig personal. Vad kan man mer begära av en leverantör?!

  – Martin och Jonas på Guldsmed Björn Nilsson

Aktuella nyheter

Se alla nyheter