Skicka ditt ädelmetallskrot till oss!

Beställ behållare

Till NSG kan du kostnadsfritt skicka in allt ditt restmaterial innehållande ädelmetaller såsom guldskrot, dentalskrot och krätz.

Återvinn ditt skrotguld!

Behöver du en behållare?

Som kund har du tillgång till vårt retursystem av kostnadsfria burkar och fat. Alla leveranser är fullt försäkrade från att försändelsen skickats från dig, när du använder dig av våra behållare.

Skillnaden mellan våra behållare

När du ska återvinna dina ädelmetaller behöver du skicka in ditt material i en behållare som vi levererar kostnadsfritt. Burken är lämpad för smycken, tandguld, mindre metallskrot och klipp från stansning m.m. Medan större föremål såsom silverskrot eller krätz kräver ett fat som finns i 30 liter och 60 liter.

Produker som är bra att lägga in i Krätzen

Krätz räknas som dammsugarpåsar och filter t.ex. från polermaskinen, golv och bänksopor där det finns spån/filning av guld/silver. Smärgelstickor och smärgelark, polertrissor utan metallskaft, trasor och papper m.m. som kan innehålla guld/silverfilning. Handskar som du använt vid polering.

Produkter som ej ska i krätzen!

Metall som inte är ädelmetaller t.ex verktyg som tänger, filar, dragjärn, fräsar och borr. Giftigt material som cyanid, kadmium, bly m.m.

Beställ behållare NSG

Gör din beställning här

För en tryggare hantering

Du kan vara trygg i att skicka in ditt metallskrot till oss. Alla leveranser är fullt försäkrade från att försändelsen skickas från dig till att vi mottager den, när du använder dig av våra behållare och returfraktsedlar. Vill du läsa mer om våra allmänna villkor kan du göra det här.

Lämna in ditt skrot på plats

Du är naturligtvis välkommen att lämna in ditt skrot på vårt kontor i Stockholm.

Behöver du en ny fraktsedel?

Är det så att du redan har en behållare men att din fraktsedel löpt ut? Fraktsedeln gäller i enbart 60 dagar, och om du ännu inte har hunnit skickat in ditt restmaterial kan du enkelt beställa en ny via vårt formulär här.