Material för guldsmide - Ädla metaller, halvfabrikat, tillbehör & verktyg

Material

Med ett stort sortiment av plans, plåt, tråd, rör och investeringstackor kan vi erbjuda dig ett komplett sortiment för alla typer av arbeten i ädelmetall.

Guldrör material för guldsmide NSG

Material för guld- och silvermide

NSG förser smeder med ädla metaller, halvfabrikat, tillbehör och verktyg av högsta kvalitet! 

Ädelmetaller

Med vårt stora sortiment av plans, plåt, tråd och rör kan vi erbjuda dig som kund ett komplett sortiment av material för alla typer av arbeten i ädelmetall. Alla ädelmetaller som vi säljer är återvunna från metallskrot!

Halvfabrikat

NSG har ett stort sortiment av halvfabrikat. Allt från kedjor på löpmeter, fattningar, örmekaniker till dobbar, springringar, karbinhakar med mera. 

Snurrebussar - material för guldsmide

Köp investeringsguld

Våra investeringsprodukter består av tackor i guld, silver och platina. Vi erbjuder även cirkulerade guldtackor samt guldmynt. Våra nypräglade guldtackor kommer från ett av Europas äldsta affeneri C.Hafner i Pforzheim. Både privatpersoner och företag kan investera i guld och andra ädelmetaller. Läs mer om investering här

Handla i vår webbshop

I vår webbshop finns hela vårt sortiment av verktyg, maskiner och tillbehör för smyckestillverkning. Ädelmetallprodukter visas med aktuella ädelmetallpriser vilket gör det lätt för dig som kund att hålla koll på materialpriser från dag till dag. Vare sig du är kund till oss sedan tidigare kan du snabbt och enkelt registrera ett konto. Besök vår webbshop här

Samtliga produkter finns normalt i lager för omgående leverans. Kika gärna i vår katalog och på shop.nsg.se. Skulle du mot förmodan inte hitta det du sökte, är du mer än välkommen att kontakta oss!