Maskiner och verktyg för smyckestillverkning

Maskiner och verktyg

NSG säljer uteslutande maskiner och verktyg som är noga utvalda av oss för att ge dig välfungerande och prisvärda arbetsredskap som håller länge!

vals maskin verktyg

Maskiner och verktyg för smyckestillverkning

Vårt stora sortiment av verktyg för guld- och silversmide innehåller enbart kvalitetsprodukter från marknadsledande leverantörer. Vår höga kvalitet är något vi är stolta över och något vi aldrig kompromissar med. Vi saluför därför noga utvalda produkter från de bästa tillverkarna, där vi kontinuerligt försöker uppdatera vårt sortiment för att möta önskemål och efterfrågan.

Om du saknar något i vårt sortiment, kontakta oss gärna – förhoppningsvis kan vi hjälpa dig att hitta vad du söker.

NSG webbshop

I vår webbshop finns hela vårt sortiment av verktyg, maskiner och tillbehör för smyckestillverkning. Vår webbshop är alltid öppen. Med förstklassig service, snabba leveranser och trygg hantering, levererar vi verktyg och ädelmetaller till dig!

Besök vår webbshop för att ta del av vårt breda sortiment!

verktyg för guldsmide

NSG Paysmart

För de flesta företag är det användandet, och inte ägandet, av utrustningen som skapar ett värde i form av effektivitet och lönsamhet. Därför har vi nu tagit fram en lösning för våra företagskunder. Istället för att köpa dem, så kan du nu välja att hyra maskiner. Här kan du läsa om några av fördelarna med att hyra din utrustning av oss.

Fördelarna med NSG Paysmart

  • Hela hyresavgiften är fullt avdragsgill och dras av som en omkostnad i bokföringen.
  • Du kan enkelt hålla dig uppdaterad med de senaste maskinerna. 
  • Vi kan skräddarsy avtal och avtalstid, vilket gör det möjligt för er att införskaffa den utrustning som ni verkligen behöver. Självklart till en kostnad er plånbok mår bra av!
  • Ni behåller låneutrymmet i banken och belastar varken soliditet eller likviditet. Det ger utrymme till andra investeringsmöjligheter som skapar tillväxt och lönsamhet.

Hyr i 12, 24 eller 36 månader

Du väljer själv om du vill hyra utrustningen i 12, 24 eller 36 månader och vi anpassar månadshyran därefter. När hyrestiden löper ut, kan du välja att förlänga avtalet, att återlämna utrustningen eller att köpa loss utrustningen till ett väldigt förmånligt pris.

Kontakta oss idag om du vill veta mer!