Ta ditt skapande till nästa nivå med Gemvision - NSG

Ta ditt skapande till nästa nivå med Gemvision

Gemvision Matrixgold

Vi är väldigt stolta över att vara Nordens enda leverantör av Gemvision!
Gemvision tillhandahåller mjukvaror som ger dig möjlighet att skissa och skapa 3D-ritningar på smycken. Det som kanske inte många vet är att vi alltid erbjuder kostnadsfri demo för dig som är intresserad av deras produkter.

Ta ditt skapande till nästa nivå och låt oss hjälpa dig att komma igång! Här nedan kan du läsa kort om skillnaderna mellan programmen Matrixgold och CounterSketch.

Matrixgold 

Är du en ambitiös designer som vill ha total kreativ frihet och skapa unika smycken ifrån grunden? Matrixgold är ett komplett och kraftfullt CAD-program för smyckesdesign. 
I Matrixgold ingår 6 månader tillgång till Matrixgold Online Academy där du får utbildning i programmet och hjälp att komma igång. 
Utöver detta finns utbildningar, fysiskt eller på distans, och många Youtube-videos.

Via denna länk kan du läsa mer om Matrixgold. 

CounterSketch

CounterSketch är ett 3D-mjukvaruprogram utvecklat för att kunna användas direkt tillsammans med kunden. I Countersketch finns ett stort bibliotek med ringmodeller och andra smycken uppdelade i kategorier där du i samråd med kunden kan välja grundmodell, fattningstyp, stenstorlek och mycket mer med bara några enstaka knapptryck.

Ringen visas direkt under designprocessen och kan enkelt uppdateras i samråd med kunden. Efter att designen är färdig kan smycket renderas och visas.

Countersketch kräver betydligt mindre kunskap i CAD- och 3D-mjukvaruprogram än traditionella 3D-program och är betydligt lättare att lära sig, det är däremot inte möjligt att skapa design från grunden som i Matrixgold, utan man är begränsad till biblioteket av modeller. 

Via denna länk kan du läsa mer om Countersketch. 

Kontakta oss

Har du blivit intresserad och vill veta mer? 

Ta kontakt med oss och boka en gratis demo via Microsoft Teams. Fyll i kontaktformuläret och skriv där vilken tid som skulle passa dig. Därefter tar vår Gemvision-expert kontakt med dig.

Efter demon får ni en gratis licens där ni själva kan testa programmet under 14 dagar.

Kontakta oss!