Guldalliansen har blivit med ny design och hemsida!

Vi startar det nya året med en helt ny design av Guldalliansen med en ny hemsida. Fokus har legat på att optimera hemsidan och öka synligheten av våra medlemmar. Vi vill att det ska vara enkelt för konsumenter att hitta våra fantastiska guldalliansmedlemmar och upptäcka fördelarna med att gå till en erfaren och kunnig guldsmed.

Välkommen att besöka Guldalliansen 2.0!

Om Guldalliansen

Guldalliansen är ett förbund av guldsmeder som värnar om guldsmedsyrket och dess genuina hantverk. Guldalliansen startades 2012 på initiativ av NSG och har nu medlemmar över hela Sverige.

Förbundet vill lyfta fram hantverksskicklighet, hållbar svensk design och öka intresset hos allmänheten. Guldalliansen arbetar med hållbarhet genom att sträva efter att alltid använda återvunna och konfliktfria ädelmetaller.

Alla våra medlemmar delar vår vision och står för trygghet, korrekta värderingar och gedigen kunskap.

gron svensk skog

Varför ska du bli medlem i Guldalliansen?

Att vara medlem i Guldalliansen är genom uppfyllda kriterier exklusivt och innebär utökade möjligheter för dig och ditt företag.

Du får bland annat:

– Hjälp med marknadsföring, 

– Unika medlemsförmåner,

– Listad och sökbar i Guldalliansens guldsmedsregister på sajten 

– Egen SEO-anpassad landningssida där din verksamhet lyfts,

– Rekommenderade in-och utpriser på guldskrot och guldtackor,

– Rabatter 

Detta skapar en bättre position för dig på marknaden och ökar möjligheten till nya potentiella kunder. Är du intresserad av att bli medlem eller vill veta mer om alla unika förmåner? Då är du välkommen att kontakta oss här.

partner guldalliansen