Den nya branschdagen

Den 12 maj slår vi upp portarna till Aurumforum 2022! Vi har verkligen saknat att kunna anordna träffar och nu äntligen har vi möjlighet till det igen.

Aurum Forum 2022 är ett nytt koncept som vi verkligen hoppas blir uppskattat! Denna dag kommer att erbjuda dig möjligheten att knyta nya kontakter, utbyta kunskap och träffa flera företag och experter inom branschen, bland annat vår samarbetspartner C.Hafner kommer vara på plats. Men framför allt hoppas vi att du inspireras under dagen!

Lär dig mer och lyssna på intressanta panelsamtal!

Dagens höjdpunkt kommer att vara våra intressanta panelsamtal inom tema Säkerhet, Yrke och Varumärke. Panelerna kommer att ledas av den erfarna moderatorn Julia Bendelin. Julia är välinsatt i alla områdena då hon tidigare har drivit reklambyrå, arbetat med uppbyggande av varumärke på Gotland och arbetat med säkerhetsfrågor för Almedalsveckan. Hon har dessutom själv ett stort intresse för smycken.

Ta chansen att lyssna på spännande samtal! Få matnyttiga tips från polisen och andra experter inom säkerhet. Ta del av kunskap, erfarenheter och framtidsutsikter från andra i branschen. Du får bland annat lyssna på Guldsmedsmästarnas Riksförbunds ordförande Kristina Johansson i panelen med tema ”Yrke”. Experter från Osolo och Social Media Lab kommer att lära dig mer om varumärkesbyggnad och hur du får din verksamhet att bli mer digital. Du kommer även få tips på hur andra varumärken gått till väga.

Det kommer dessutom hållas ett exklusivt föredrag av Torsten Schlindwein från C.Hafner. Han kommer prata om utvecklingen av guldpriset – hur har dessa oroliga tider påverkat och hur ser han på framtiden.

lär dig mer om guldsmedsbranschen

Praktisk information

Det kommer finnas lättare förtäring att köpa på plats – alla intäkter från försäljningen går oavkortat till Blue Circle.

Vi hoppas att du efter dagen känner dig inspirerad, har fått nya kontakter och att du går hem med flera värdefulla insikter! Anmäl dig redan idag då det är begränsat antal platser!

Datum: 12 maj

Tid: Kl. 10.00–18.00

Plats: I samma byggnad som NSG:s huvudkontor. Västberga allé 36A, 126 30 Hägersten