Aurum Forum 2022

För två veckor sedan hölls eventet Aurum Forum 2022 – en ny mötesplats för branschfolk. Dagen arrangerades av NSG:s initiativ Aurumforum. Det bjöds på ett flertal lärorika och intressanta paneldiskussioner, föredrag och utställare. Det gavs även tillfälle för umgänge och nätverkande, vilket uppskattades av många besökare.

Blue Circle var stolt eventpartner

Det var jättekul att få vara med och bidra till en lyckad dag. Vi har fått mycket positiv feedback från besökarna och från dem i panelerna, vilket vi verkligen uppskattar! Det var både nya och gamla branschkollegor som besökte eventet. En av besökarna var Sandra Lundqvist, VD på Schalins.

– För mig som är ny i branschen var det en mycket givande dag! Utifrån mina tidigare erfarenheter av andra branscher är min uppfattning att denna typ av branschträffar är ovärderliga. Att få träffas, dela erfarenheter och knyta nya kontakter är viktigt. Och att få ta del av erfarenheter, kunskap och framtidsanalyser från andra i branschen var inspirerande. Att vi äntligen får möjlighet att träffas fysiskt gjorde inte saken sämre, otroligt värdefullt. Stort tack till teamet som anordnade arrangemanget och jag hoppas det blir fler framöver, säger Sandra Lundqvist, VD på Schalins.

Sandra Lundqvist, VD på Schalins

Blue Circle kommer givetvis vara med som eventpartner även nästa år. Tack alla som skänkte en slant till vårt arbete för en starkare bransch!

Vill du läsa mer om eventet?

Aurumforums smyckeskribent Kina Andersson deltog under dagen. Läs hennes rapport från eventet på aurumforum.se