Vi är mycket glada för att C.Hafner och Hilderbrand vill vara med och stödja Blue Circle. Tack vare deras bidrag kommer vi att kunna fortsätta vårt arbete med att stärka den nordiska guldsmedsbranschen.

– We are pleased and proud to support Blue Circle as a Premium Partner in its activities to strengthen the jewellery industry and the goldsmith’s craft. Together we stand for more sustainability and the promotion of young talents in this industry, – Birgitta Hafner, Managing Partner of C.HAFNER GmbH & Co. KG

Blue Circle skapar möjligheter för människor inom branschen. Ju fler som går med som partner eller sponsor gör detta möjligt! Blue Circles arbete går ut på att donera i branschstärkande projekt. Allt från att ge ut stipendier, till att stötta enskilda företag, sponsra med priser eller att anordna tillställningar och evenemang där branschfolk får möjlighet att träffas och utbyta kunskap och erfarenheter.

– Vi är väldigt glada över att C.Hafner valt att gå med som Premium Partner till Blue Circle. Tack vare detta kommer vi kunna ge fler unga guldsmeder möjligheter att få en bra start i sitt yrkesliv. Vi kommer även kunna erbjuda vårt stöd till fler som behöver det och framför allt så kommer vi kunna bidra till att guldsmedsbranschen fortsätter mot en hållbar och säker framtid, säger Kristoffer Lindbom, säljare på NSG.

Stöd Blue Circles arbete

Vill du också vara med och stödja branschen? Då kan du antingen gå med som sponsor eller partner.

Har du inte möjlighet att gå med som sponsor eller partner – men ändå vill göra en skillnad för branschen? Då kan du swisha ett bidrag till Blue Circle. Om du bidrar med minst 300 kr skickar vi en Blue Circle-pin till dig. Den kan du bära stolt i vetskap om att du gör skillnad.

Alla betalningar går oavkortat till kassan som sedan delas ut i form av olika stipendier, bidrag och till branschstärkande projekt. Tillsammans kommer vi kunna göra större skillnad!

Behöver du en hjälpande hand?

Har du något spännande på gång som du behöver en sponsor till? Är du i början av karriären och behöver vägledning? Hör av dig till Blue Cirkel så kanske vi kan hjälpa dig!