JEWA 2023

Svenska smyckes- och klockmässan JEWA, tidigare känd som Precious och senare Smycken & Klockor Branschmötet, har genomgått en imponerande förvandling och erbjöd i år en fräsch atmosfär som fångade alla deltagares hjärtan. Efter flera utmanande år med pandemi blev årets mässa en storslagen tillställning med ökad närvaro av både utställare och entusiastiska besökare.

”Det är första gången för mig på smyckesmässan, och jag är verkligen positivt överraskad över hur många av våra befintliga kunder som kommit för att besöka oss. Vi har också lyckats locka nya kunder som tidigare inte stiftat bekantskap med oss men som nu fått upp ögonen på oss tack vare mässan”

berättade Jelena, evenemangsansvarig på NSG.

I vår monter

Utställarna representerade alla hörn av smyckes- och klockbranschen och på plats fanns bland annat Aktiv guld, KA Rasmussen, Caroline Svedbom och Schalins. Samtliga utställare som vi pratade med var eniga i att de var mycket nöjda med mässan och möjligheterna att skapa kontakt med både besökare och konkurrenter. 

I år erbjöd vi en monter med möjlighet att utforska alla våra verktyg och halvfabrikat som vi erbjuder. Detta var väldigt uppskattat bland besökarna som glatt utforskade och kände på både välkända och nya verktyg.

I vår monter fanns även en oas där de kunde koppla av med en kopp kaffe och slå sig ner i loungen för avslappnade samtal. En annan populär hörna var golfbanan där besökare kunde tävla och vinna fina priser, inklusive NSG-tygpåsar och presentkort till vår webbshop. I denna hörna skapades många minnesvärda ögonblick, fyllda med skratt och hejarop. Tre lyckliga deltagare lyckades ta hem de större priserna, stort grattis! 

Middag och fest under JEWA-mässan

Ingen mässa utan fest!

Efter mässan på lördagskvällen var det dags för mingel och middag med show på hotellet. Och vilken fest det blev! 

JEWA-mässan 2023 blev en stor framgång och ett bevis på att smyckes- och klockbranschen är starkare och mer levande än någonsin. Med en ny och spännande design, ökade besökssiffror och ett överflöd av kreativa idéer, var detta en händelse som kommer att gå till historien.

Stort tack till alla som kom och förgyllde vår monter!