NSG-träff på Tagesbar

För några veckor sedan bar det av till Tyskland, närmare bestämt till München där vi besökte smyckemässan Inhorgenta. Vi har som tradition att varje år i samband med mässan anordna en NSG-träff på Tagesbar vid entrén. På grund av pandemin blev det inget förra året, men i år fick vi åter igen möjlighet att hålla i minglet i bistron. Målet med träffen är att skapa ett tillfälle där vi får möjlighet att umgås och nätverka och på så sätt öka gemenskapen inom branschen.

– Jag vill att NSG-träffen ska vara ett tillfälle att lära känna varandra inom branschen. Genom att få möjlighet att diskutera sin upplevelse – önskar vi att det ska leda till att man får nya perspektiv och en mer nyanserad bild av mässan. Kanske upptäcker man något som man tidigare inte skulle ha tänkt på. Ett av mina käraste minnen från en av våra träffar var ett år då två guldsmeder som året innan rest själva till mässan, kom dit tillsammans. Det är sådan gemenskap som vi vill uppnå, säger Johnny Singh, VD på NSG.

nsg-träff inhorgenta 2022
snittar inhorgenta 2022
smyckemässa inhorgenta 2022

Årets träff var en fin sammanstrålning. Trots att mässdatumet ändrades, var det ett härligt gäng på plats i München. Det var jättekul att träffa alla igen och över ett glas och några snittar, få chansen att umgås och dela med sig av upplevelser ifrån mässan och branschen i stort. Tack alla som kom!

– NSG gör mässan i München till någonting alldeles extra, säger Martin och Jonas, Guldsmed Björn Nilsson.

– Vi tycker att det är ett jättetrevligt initiativ av NSG att samlas på mässan och möta andra svenskar och prata och äta goda tilltugg och utbyta erfarenheter. Vi uppskattar verkligen att gå och äta middag på kvällen och prata om allt mellan himmel och jord och inte bara prata affärer. Det var också första gången på 10 år som jag var på disco! Berättar Jeremy Son, Guldsmederna Norrtälje.

Nästa år är det 15-års jubileum för träffen och det ska självklart firas lite extra! Ska du till Inhorgenta 2023? Hör i så fall gärna av dig till oss.

Vi på NSG ser fram emot att fortsätta med traditionen i många år framöver!