Vi kan äntligen meddela att vi har flyttat vår verksamhet till nya, fantastiska lokaler i Västberga. För att vi ska kunna expandera som företag föll det sig naturligt att flytta till större ytor, där det är möjligt att utveckla vår verksamhet till en helt ny nivå. Detta kommer innebära både nya och fler fördelar för våra kunder.

– Sedan 1994 har vi vuxit och utökat lokalerna på Rosenlundsgatan för att anpassa vår verksamhet och möta våra kunders önskemål. Nu har vi nått en punkt där vi känner att vi vuxit ur lokalerna och det är med tudelade känslor som vi lämnar Södermalm för Västberga. Det känns vemodigt att flytta ifrån den historia vi skapat, men samtidigt känner jag en otrolig glädje inför framtiden tillsammans med våra anställda, kunder och leverantörer. De nya lokalerna är helt optimerade för hela vår verksamhet och kommer säkerställa den utvecklingstakt och servicenivå vi strävar efter, säger Johnny Singh, VD på NSG.

NSG strävar efter utveckling och att ligga i framkant

– De nya lokalerna medför förstärkning av NSG:s befintliga återvinningstjänster och möjligheter till en fortsatt ledande utveckling inom affärsområdet. Lokalernas anpassning kommer framför allt att leda till större effektivitet. För dig som kund innebär detta snabbare besked och avräkning – något som vi alltid har strävat efter, säger Mile Diskovski, teknisk chef på NSG.

Ett större lager ger större möjligheter

Tack vare större lagerlokaler ger det oss möjlighet att erbjuda ett utökat sortiment av högkvalitativa produkter. Till skillnad från Rosenlundsgatan kommer vi inte tillhandahålla en fysisk butik i Västberga utan vi satsar istället på nya, smarta digitala lösningar för vår e-handel.

 De nya lokalerna kommer möjliggöra större volymer, effektivare arbetssätt och högre kvalité i leveransen

– Flytten till Västberga är en förutsättning för att kunna säkerställa fortsatt stark tillväxt. De nya lokalerna kommer möjliggöra större volymer, effektivare arbetssätt och högre kvalité i leveransen. Vi kommer kort och gott både kunna växa och bli en bättre leverantör till våra kunder, säger Fredrik Lichtenstein, sälj- och marknadschef på NSG.

Vi befinner oss just nu i startgroparna för utveckling av en helt ny webbshop, där fokus bland annat kommer att ligga på användarvänlighet, detaljerade produktbeskrivningar, högkvalitativa bilder samt smidiga betalningslösningar. Beställningsprocessen kommer därmed bli ännu enklare – vi vill skapa en kundupplevelse i världsklass.