Kära kunder! Vi, som så många andra företag, gör allt i vår makt för att det pågående Coronaviruset inte ska spridas, men heller inte stanna av vår verksamhet.

NSGs öppettider förändras inte

Våra öppettider kommer inte att förändras och vi har öppet som vanligt, tills vi får andra direktiv. Dock ber vi er att i största mån försöka beställa på vår webbshop. Leveranserna kan dock ta något längre tid än vanligt, då det inte är säkert att alla produkter skickats från våra leverantörer. Vid sådana tillfällen kommer vi självklart informera er.

Om ni inte har möjlighet till detta, och måste komma in till butiken, ber vi er att tänka på god hygien och allmäntillstånd.

Priser

I och med att börsen åker bergochdalbana påverkas också ädelmetallpriserna. Detta medför även att våra priser på ädelmetaller påverkas. Håll er uppdaterade på Dagsnoteringar för att se vad priset står just nu. Men tänk på att det kan skilja sig signifikant från spot, indikation, och fixpris.

Har ni frågor är ni alltid välkomna att kontakta oss! Vi har hög belastning på telefonerna just nu, så mejla gärna på info@nsg,se om det inte är akut.

Tack för er förståelse – och ta hand om er och varandra!