Mässorna 2022

Smyckemässan Vicenzaoro i Italien var planerad att gå av stapeln i slutet av januari, men har nu flyttats fram till mars. På grund av rådande situation i världen har mässarrangören i samråd och överenskommelse med företag, branschorganisationer och operatörer tagit beslutet att skjuta upp mässan. För dem är det av yttersta vikt att de kan hålla en säker mässa för personal, besökare och utställare. Förhoppningsvis kommer mässan istället att hållas mellan den 17-21 mars 2022.  

Det gäller tyvärr även smyckesmässan Inhorgenta i München som var planerad mellan den 11 och 14 februari 2022. Även den har nu skjutits upp och är istället planerad att pågå mellan den 8 och 11 april, 2022.  

– Det är fortfarande väldigt många som är intresserade av mässan, men med ett nytt datum kan vi erbjuda ett mer säkert evenemang, säger Klaus Dittrich, ordförande och VD för Messe München. 

Nya datum mässorna

  • Vicenzaoro 17-21 mars, 2022
  • Inhorgenta 8-11 april, 2022

Vi på NSG tycker såklart att det är tråkiga nyheter, men vi ser fram emot våren och vi hoppas att mässorna då kan hållas som planerat!