Blue Circle - För en starkare guldbransch!

Blue Circle

Blue Circle är ett initiativ skapat av NSG Sweden för att tydliggöra det hållbarhetstänk som genomsyrar företaget.

Vad är Blue Circle?

Vi som företag har i decennier arbetat med att öka förståelsen för återvunna ädelmetaller, och vi har hjälpt tusentals personer och företag att bli bättre på att återvinna. NSG har genom åren på ett eller annat sätt donerat miljoner i, framför allt, branschstärkande projekt. Men även till forskning och insatser för en bättre värld. 

Vi brinner för att bygga långa relationer och partnerskap. Blue Circle ger er nu möjligheten att tillsammans med NSG, stärka den nordiska guldsmedsbranschen. Tillsammans kommer vi kunna göra större skillnad.

Blue circle logotyp

Varför startades Blue Circle?

Vi på NSG ser en guldsmedsbransch som har en stark tradition, en kraft och en historia som många gånger saknar motstycke. Men vi ser också en bransch som redan innan pandemin drabbats hårt av höga guldpriser, en ständigt ökande medelålder och en, i vissa fall, brist på kunskapsöverföring. Vi startade därför i november 2021 initiativet Blue Circle.

Med Blue Circle vill vi på ett snabbt och smidigt sätt bistå där det finns behov och där det kan finnas möjligheter att förändra och förbättra med små till medelstora resurser. Det kommer naturligtvis finnas möjlighet för fler att ta del av detta, vilket i sin tur kommer att ge möjlighet till att fler kommer in i denna anrika bransch.

struktur i blue circle

Partner eller sponsor till Blue Circle?

Att gå med som partner innebär att man stödjer branschen och i gengäld får man exponering av sitt företag. Som Premium partner får du flest förmåner. Du kan också välja att endast sponsra Blue Circle’s arbete.

Vill du veta mer om vad det innebär att vara partner eller sponsor? Vänligen kontakta oss på bluecircle@nsg.se. Förhoppningen med Blue Circle är att vi tillsammans ska kunna expandera detta engagemang.


Ingen kan göra allt men alla kan göra något

Hur stödjer man detta initiativ?

Vill du stödja Blue Circle som sponsor eller som partner så gör du det enklast genom att kontakta oss på bluecircle@nsg.se

Vill du stödja branschen med ett engångsbelopp så kan du swisha till Blue Circle.

Hur ansöker man om stöd?

Behöver du stöd? Det behöver inte vara monetära bistånd utan det kan även vara allmänna frågor om branschen eller hjälp i annan form. Mejla bluecircle@nsg.se

Partner till nsg och blue circle

Swisha för branschen!

Vi vet också att många av er guld- och silversmeder gärna vill se en stor tillväxt i branschen, men inte vet hur ni ska hjälpa till. Vi öppnar nu möjligheten att swisha ett valfritt belopp till Blue Circle. Alla betalningar går oavkortat till kassan som sedan delas ut i form av olika stipendier, bidrag och till branschstärkande projekt. Om du bidrar med minst 300 kr skickar vi en pin till dig. Den kan du bära stolt i vetskap om att du gör skillnad.

Swisha till 123 153 33 63 och märk den med ”Blue Circle” – Tack för ditt bidrag!


Våra partners

partner logotyp nsg

Våra senaste bidrag